23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kapema tilbyder nu Servo-Elektriske kantpressere

Størrer fleksibilitet i produktionen, hensynstagen til medarbejdere og miljøet - og ikke mindst økonomi, er alle faktorer som i endnu højere grad gør sig gældende ved nyerhvervelser i de danske maskinparker

Vi er derfor utrolig glade for at kunne præsentere ét af vore helt nye agenturer, Coast One, som siden 1999 har produceret Servo-Elektriske mini-kantpressere af meget høj kvalitet. Virksomheden er beliggende i Finland og er bl.a. kendt for sine kundetilpassede produkter.

Maskinerne kræver et minimum af gulvplads - og kan let flyttes, hvis dette er nødvendigt. Coast One kantpressere leveres som standard med en betjeningsvenlig touch-screen Omron Styring.

Kantpresserne fra Coast One, rammer et segment hvor fleksibilitet, præcision og automation er en vital faktor. Kantpressen kan således leveres som en del af en robotcelle. Denne celle vil være kundetilpasset, med alt lige fra Robot-type, offline-software og eksternt udstyr. Offline-software tilbydes af Robotsoft, en af de absolut ledende aktører indenfor udvikling af software til robotceller. Denne løsning gør operatøren i stand til at danne sit eget bukkeprogram samt programmere robotten - samtidigt !

Se mere i vores nye katalog for 2013 - hvor alle fordele og muligheder med Coast One kantpressen fremgår.

Kapema A/S
Vilhelmsborgvej 16A
7700 Thisted
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28151489
P nummer: 1010915240

Kontaktperson

MS
Mogens Sørensen
Produktchef
+45 40241518 ms@kapema.dk

Send til en kollega

0.046