23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pilz på fortsat vækstkurs!

Pilz - den komplette udbyder af sikker automatisering udvider nu sin kapacitet med to nye fabrikker i henholdsvis Tyskland og Kina.

Nye fabrikker

Spadestikket til det nye Peter Pilz produktions- og logistikcenter markerer udvidelsen af domicilet i Ostfildern til Pilz Campus. Byggetiden varer ca. et år, og bygningens udnyttede areal bliver på 15.000 m². Bygningen opføres i overensstemmelse med de nyeste standarder og den nyeste viden inden for energieffektivitet samt støjbeskyttelse og logistikafvikling. Nybyggeriet har til formål at gøre produktionen og de produktionsnære processer endnu mere effektive.


Hurtigere levering til det asiatiske marked

For hurtigere at kunne levere til kunderne på det asiatiske marked opfører Pilz for øjeblikket sit eget produktionssted i Jintan i Kina. "I Asien er Kina et vigtigt marked for os. Den stigende bevidsthed om sikkerhed og tilnærmelsen til europæiske standarder giver os fantastiske perspektiver", forklarer Renate Pilz, formand for bestyrelsen. Investeringsvolumenet for de to fabrikker i Tyskland og Kina er i alt ca. 25 millioner euro.


Over 1800 ambassadører for sikkerhed

Med aktuelt over 1.800 medarbejdere kunne Pilz også på dette område notere en vækst på over syv procent. "Vi ønsker at ekspandere yderligere og ansætte flere medarbejdere", fortæller Susanne Kunschert, administrerende direktør og medejer. I år er der planlagt yderligere 90 stillinger, især inden for udvikling af hard- og software.

Med åbningen af tre nye datterselskaber i Canada, Taiwan og Tjekkiet har virksomheden i det forløbne år desuden kunnet udbygge sin globale tilstedeværelse. Nu er der 31 datterselskaber i Pilz-gruppen. Pilz' eksportandel i det forgangne regnskabsår var 68,2 procent. Det er en stigning på 0,4 procent i forhold til 2012. Omsætningen steg med tre procent til 233 mio. euro i forhold til året før.


Positive udsigter for 2014

I det aktuelle regnskabsår er virksomheden startet optimistisk. "Hvis prognoserne, hvad angår konjunkturen, holder stik, er vi overbevist om, at vi endnu en gang kan forbedre det økonomiske resultat fra sidste år", siger Susanne Kunschert.


Følg Pilz på LinkedIn, Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pilzdk
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/pilz-skandinavien

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483
P nummer: 1003942202

Kontaktperson

Mike Milther Uppdal
Marketingkoordinator
+45 74436332 m.uppdal@pilz.dk

Send til en kollega

0.047