23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dugpunktsmåling – sikker overvågning af dit trykluftssystem

I dag bruges trykluft til næsten alle former for produktion eller pakkeri. For at sikre trykluftens kvalitet er det ønskeligt at opnå et stabilt, lavt dugpunkt – men det bør også overvåges.

Hvis du bruger trykluft til din produktion eller dit pakkeri kender du sikkert problematikken i at kende dugpunktet eller den relative fugtighed på trykluftslinjen, både lige efter dit lufttørringssystem eller lige før de værktøjer og applikationer der modtager og bruger trykluften.

Mulighederne for denne overvågning er særligt fleksible i dag, og opgaven kan løses på de fleste budgetter. I samarbejde med CS Instruments tilbyder vi således deres godkendte og anerkendte dugpunktssensorer FA 400 og FA 410; samt det mobile system DP 500 eller DP 510, der lader dig foretage målinger med en batteridrevet enhed (12 timers levetid ved aktiv, konstant brug).

Uanset om du behøver overvågning på et sted i dit trykluftssystem, overvågning af flere nøglesteder for systemet, eller din service tekniker skal kunne foretage målinger ved alle quick-lock åbninger i alle dine systemer – eller dine kunders systemer, så har vi en løsning.

Se mere om dette og andre produkter på: www.ultra-shop.dk eller ring på +45 80 30 30 20 og få svar på dine spørgsmål i dag.

Nordic Filtration
Glasvænget 6
5492 Vissenbjerg
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39216280
P nummer: 1023212141

Send til en kollega

0.047