23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hy-Lok Ventiler og Fittings til instrumentering og process.

Tæt fra vakuum til rørbrud! Hy-lok ventiler og fittings til instrumentering og process i størrelser fra 1-50mm, Rustfri 316, Messing, SMO, Hastelloy, Monel etc.

PG Flowteknik ApS forhandler et fuldt program fra Hy-Lok inden for ventiler og fittings til instrumentering og process.

I fittings produktlinien tilbyder Hy-lok et fuldt sortiment af b.la. dobbelte klemringsfittings (svarende til f.eks. til Parker og Swagelok) men også gevind fittings, svejse fittings, VCO og VCR fittings og slangestudse.

Inden for ventiler tilbyder Hy-lok: kugleventiler, nåleventiler, reguleringsventiler, kontraventiler, sikkerhedsventiler og plug ventiler. Desuden tilbyder Hy-lok også et stort program inden for manifolds og ”double block and bleed” manifolds. Alle disse ventiler fås med intregerede Hy-lok klemrings fittings så ventiler bliver mere kompakte og der ikke skal bruges tid på at skrue fittings i ventilerne.

Klemrings fittings fås fra 1mm og helt op til 50mm – og tilsvarende fra 1/16" - 2". De fleste af disse størrelser følger med på ventilerne – dog afhængig af hvilken model de skal sidde på.

Hy-Lok Fittings og ventiler er designet til at kunne opfylde de specifikationer, der kræves af vores kunder. Følgende certificeringer, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ASME, API, CE-mærke, KEPIC

Hy-lok tilbyder et omkostnings besparende alternativ – prøv bare at spørge helt uforpligtende på priser.

PG Flowteknik Scandinavia ApS
Metalgangen 13
2690 Karlslunde
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31469090
P nummer: 1014441022

Send til en kollega

0.078