23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TAON Hydraulik tilbyder nu mobilhydraulik til lastbiler og andre erhvervskøretøjer

TAON Hydraulik udvider sortimentet med et komplet program af mobilhydraulik.

TAON Hydraulik har fået nye leverandøraftaler på plads og har det seneste stykke tid arbejdet på at udbygge produktsortimentet, så vi nu - udover det i forvejen brede sortiment af standardkomponenter og specialløsninger inden for hydraulik - også kan levere et komplet program af mobilhydraulik til lastbiler og andre arbejdskøretøjer. Vi fører blandt andet et stort udvalg af ventiler, pumper, teleskopcylindre, oliekølere, olietanke, mm.

I kan læse mere om vores lastbilsprogram på vores hjemmeside og i vores webkatalog, eller I kan kontakte os for yderligere information.

Hydrobox - hydraulisk løsning til arbejdskøretøjer

En af nyhederne i vores produktsortiment er Hydrobox - en kompakt hydraulisk pumpestation til installation på arbejdskøretøjer.

Hydrobox drives af et hydraulisk kredsløb på disse køretøjer og omdanner dem til kraftfulde og økonomiske kraftkilder. Hermed elimineres behovet for at transportere luftkompressorer og generatorer, hvilket gør det muligt at drive hydraulisk værktøj som for eksempel hamre, rundsave, vandpumper, boremaskiner, vinkelslibere, svejseudstyr, redningsværktøj, mm. direkte fra lastbilen.

I kan læse mere om Hydrobox på vores hjemmeside.

TAON Hydraulik
Jernet 25
6000 kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33395647
P nummer: 1016599243

Send til en kollega

0.063