23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TAON Hydraulik styrket af nye kompetencer.

Nye kompetencer i form af en ny medarbejder og nye samarbejdspartnere styrker TAON Hydraulik.

I november sidste år ansatte TAON Hydraulik Suna Koop som marketingkoordiator med henblik på at styrke virksomhedens kommunikation og markedsføring. Hun er nu ved at være kørt ordentligt ind i virksomhedens forretningsgang og produkter, og der er efterhånden god fart på udviklingen af produktsortimentet i webkataloget og det tekniske materiale.

”Med ansættelsen af Suna Koop har vi nu 3 medarbejdere, som arbejder med udviklingen af vores produktprogram, og derfor står vi fremover endnu stærkere for at kunne yde en god service for vores kunder – noget der prioriteres højt hos TAON Hydraulik,” udtaler direktør, Jesper Gram.

Ligeledes har nye samarbejdspartnere sikret en stærk teknisk viden om nye produkter, så vores produktudvidelser konstant er dækket ind af kompetent viden. Især på områderne for nedbrydningsværktøj og mobilhydraulik har vi stærke samarbejdspartnere i ryggen, vi kan trække på for at kunne rådgive vores kunder bedst muligt.

TAON Hydraulik er en ingeniør- og handelsvirksomhed inden for hydraulik, der tilbyder hydrauliske løsninger, komponenter og teknisk support til en bred vifte af industrielle områder.

I kan læse mere om TAON Hydraulik og de produkter og services, vi tilbyder, på vores hjemmeside og i vores webkatalog. I er selvfølgelig også altid velkomne til at kontakte os for yderligere oplysninger eller for et uforpligtende tilbud.

TAON Hydraulik
Jernet 25
6000 kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33395647
P nummer: 1016599243

Send til en kollega

0.063