23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3 gode råd til at optimere dit åndemiddel!

Lidt om vores erfaring med åndemiddel luft og 3 gode råd til, hvordan du optimere brugen af- og driften omkring dit åndemiddelluft.

Vi har efterhånden lavet åndemiddelsystemer til mange, og på vores hjemmeside viser vi både krav til luften og lidt om de danske lovkrav, som jeg vil komme ind på lidt senere. Det betyder selvfølgelig også vi har fået noget feedback fra kunderne og hørt lidt om deres oplevelser og erfaringer i øvrigt. Det har vi samlet i 3 gode råd.

1. Dokumentation, dokumentation, dokumentation
Det er en god idé at vide præcis, hvad der er i luften der, hvor man har brug for sit åndemiddel. Hvis man har det på papir er det en god idé at lave en mappe på kontoret eller computeren, hvor man kan samle alle de papirer der har noget med åndemiddel at gøre. Hvis man har fået foretaget test af åndemiddel eller luften omkring bør disse også opbevares der, samt dataark for de filtre der bruges i systemet.


2. Få din åndemiddel testet - også for en sikkerheds skyld
"Anlægget skal helhedsvurderet af en kvalificeret person, inden det tages i brug første gang.
Vurderingen skal omfatte tilstandskontrol af kompressor, luftbehandlings- og distributionssystemer og luftindtagets placering."

Sådan lyder en del af Arbejdstilsynets AT-vejledning ang. trykluft til åndedrætsværn, som vi har opsummeret på vores side. (Kan læses mere i dybden her.)
Det er klart at man skal sikre sig sit system i første omgang, men også løbende bør test foretages en gang årligt efter Arbejdstilsynets vejledning. På denne måde sikrer man både sine medarbejdere, sit system og endelige produkt. Indholdet af denne analyse kan ses her.

Hos Ultrafilter ved vi at det kan være en stor udgift at foretage disse analyser, så vi har indgået et samarbejde og kan således tilbyde helhedsvurdering og syn af dit åndemiddelsystem til en særdeles fordelagtig pris. Læs mere om AT's vejledning og vores tilbud her


3. Kend din produktion og vælg åndemiddel efter det
Selvfølgelig har du et godt billede over din produktion, men åndemiddel er et sundhedsmæssigt krav for at sikre dine medarbejdere, så her menes at kende miljøforholdene for din produktion, og kende lidt til de skærpelser der er på vej på krav til arbejdsmiljø og forhold.
De fleste i dag har et åndemiddelsystem sat op på deres væg. Det er let at vedligeholde og ser ikke grimt ud.
Men vi oplever flere og flere der får nye krav om brug af åndemiddel på andre segmenter af deres produktion, eller som har en voksende produktion, eller igen nogle der bare savner fleksibilitet og mobilitet på deres åndemiddel. Derfor har vi været en tur ude i verden og fundet vores nye produkt: Breather Boxen, som vist på billeder og datakort.
Denne smarte opsætning tillader dig med en fleksibel slange og lyntilslutning, at medbringe åndemiddel til 2, 4 eller potentielt helt op til 8 personer i en kuffert. Boksen leveres med CO monitor og kan tilvælges med egen regulator og CO/O2 monitor.

Så ring til os i dag på +45 82 30 30 20 og hør mere om, hvad vi kan gøre for dit åndemiddel!

Nordic Filtration
Glasvænget 6
5492 Vissenbjerg
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39216280
P nummer: 1023212141

Send til en kollega

0.062