23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Moldow opkøber Barker Jørgensen Maskinfabrik

To kvalitetsprodukter inden for industriventilatorer nu med samme ejer. Moldow A/S i Holsted overtager pr. 3. februar 2015 aktiviteterne i det konkursramte Barker Jørgensen Maskinfabrik A/S, som siden 1948 har produceret industriventilatorer.

Salg og produktion af ventilatorer er et af Moldows tre forretningsområder, og opkøbet vil styrke ventilatorområdet væsentligt og samtidig vil de to danske kvalitetsprodukter inden for ventilatorer nu være samlet under samme ejer.

”Opkøbet sker som en del af vores strategiplan, hvor vi har øget vores fokus på salg for at opnå en større markedsandel. Vores strategiplan har fokus på alle vores tre forretningsområder, og opkøbet af Barker Jørgensen vil styrke vores position på ventilatorområdet væsentligt”, fortæller direktør for Moldow, K. Preben Hansen

Salget og produktionen af Baker Jørgensen-produkterne vil forsætte i datterselskabet Barker Fans A/S, som ejes 100 % af Moldow A/S.

”Vi vil fortsætte med begge produktlinjer inden for ventilatorer: Moldow Fans og Barker Fans. De to produktlinjer supplerer hinanden godt, og vi er overbeviste om, at synergieffekten vil gavne både vores kunder og begge virksomheder”, siger salgschef for ventilatorer, Søren Olesen.

En stor del af personalet fra det tidligere Barker Jørgensen fortsætter i firmaet og forventes fremover at få kontorfællesskab med Moldows personale i Værløse.

Moldows strategiplan indeholder, udover planer om en forøgelse af salget inden for alle tre forretningsområder; filteranlæg, maleranlæg og ventilatorer, også et andet væsentligt punkt, nemlig forsat optimering, automatisering og delvis sourcing af produktionen.

”Opkøbet af Baker Jørgensen vil på alle måder fremme vores proces, og vi er glade for og meget stolte over, at det er lykkedes os at erhverve denne mangeårige ekspertise og det store kundepotentiale på ventilatorområdet. Kombinationen af dette og vores egne erfaringer gennem mere end 25 år som ventilatorleverandør giver os mange flere muligheder og en endnu stærkere position på markedet”, siger K. Preben Hansen.

Firmaet Moldow, det tidligere JHM – Jørgen Hansen Maskinfabrik, er ikke ukendt med at opkøbe virksomheder. I 2003 købte de firmaet Moldow Systems, som havde sine kompetencer inden for produktion og levering af filterløsninger og komplette maleanlæg verden over.

”Vi tror på, at dette køb på samme måde kan være med til at booste vores udvikling, og vil ikke udelukke, at der kan komme andre tilkøb, hvis de rigtige muligheder byder sig”, udtaler direktør, K. Preben Hansen.

Moldow A/S
Jørgen Hansens Vej 1
6670 Holsted
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18630036
P nummer: 1003505988

Send til en kollega

0.049