23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hy-Lok Lynkoblinger med farve koder.

2 nye lynkoblings serier fra Hy-Lok. Nu med farvekoder og full flow.

Hy-Lok har lavet en kraftig opdatering af deres lynkoblingsprogram så den nu består af 3 serier i stedet for 1. Hermed kan Hy-Lok igen være et billigere alternativ til noget af det der allerede findes på markedet.
Hy-Lok´s lynkoblings serier består derfor nu af: 1. Den normale Q serie. 2. Den nye farvekodede Q serie og 3. den nye QF serie.

Q serien er designet til b.la. laboratorier, testudstyr, prøveudtagning, manometer kalibrering, gas applikation mm. Skal sikkerheden øges kan den nye Q serie med farve koder benyttes med fordel. Denne har, ud over den visuelle sikkerhed, en sikkerhedsmæssige fordel i at 2 lynkoblinger med forskellige farve ikke KAN kobles sammen da ”kroppene” også har forskellige størrelser.
Har du et væsentligt større flow, vil den nye QF serie være at foretrække. Den er yderst kompakt og har ”full flow” boring gennem koblingen.
Alle serier fås med gevind og med integrerede Hy-Lok klemringsforskruninger. De leveres i messing eller rusfrit 316 og går op til 1” i størrelse (Q dog kun til ½”)

Kontakt PG Flowteknik Scandinavia ApS for mere information. Vi er sidder altid klar til hjælpe.Se evt. mere på vores webside www.pgflowteknik.dk

PG Flowteknik Scandinavia ApS
Metalgangen 13
2690 Karlslunde
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31469090
P nummer: 1014441022

Kontaktperson

Send til en kollega

0.033