23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye bearbejdningscentre fra Style

Kapema, der fungerer som eksklusiv repræsentant for Style på det Danske marked, kan nu præsentere 2 helt nye bearbejdningscentre fra den anerkendte hollandske producent.

Begge maskiner er udstyret med markedets mest intuitive og overskuelig styring, på DANSK !

Den mest intuitive touch CNC-styring verdenen endnu har set!

I 2012 lancerede STYLE en ny platform på markedet : STYLE 4 Kontrol. Denne kontrol er det spektakulære resultat af mange års erfaring fra programmører og kunder. Fordelene og enkelheden af tidligere versioners udseende, men nu med de ​​nyeste programmer inden for intuitiv programmering!
Hastigheden og brugervenligheden af ​​STYLE 4. kontrolenhed er ikke set tilsvarende. Hver operation foregår med få klik, et minimum af påkrævet værdier, som vises direkte og løbende på en knivskarp 19″ touch screen . Enkelhed kombineret med muligheder fra CNC!

STYLE 4 Kontrolenhed opsummeret:
• DANSK sproget styring
• STYLE 4 Kontrol er resultatet af mange års erfaring
• Markedsledende indenfor programmering af enkeltstyks og små serier
• Banebrydende enkelhed kombineret med CNC!
• ALLE operatører er produktive inden for blot et par timers træning
• DXF-filer importeres direkte uden besvær
• Fri kontur-programmering blot med få værdier !

Grafisk fuld Touch
Grafisk fuld touch 19 “-skærm kombineret med smartmenuerne er ikke blot vanvittig hurtig, men bibeholder konstant overblik over processen. Ingen unødvendige dialoger eller indtastningsfelter!

Smartmenuer
Smartmenuen forstår hvad dit næste skridt vil være under programmeringen. Det betyder færre handlinger, så du kan arbejde smartere og hurtigere. For eksempel: efter at vælge en linje, følger med det samme en dialogboks med indtastningsfelter – Hvor kun de logiske værdier vises!
Menuerne er anbragt således, at kun de disponible logiske programmeringsmuligheder er synlige. På denne måde er menuen altid let overskuelig og du arbejder hurtigere hver dag!

Simulering
Med den enkelte og lynhurtige 3D-simuleringsfunktionalitet på en STYLE 4 Kontrolenhed, kan hvert enkelt emne pre-testes og optimeres. Også produktionstiden samt de ​​nødvendige værktøjer er indberegnet direkte i simuleringen.

G-Code
Med den specielle Style CNC redigeringsfunktion er det muligt at foretage ISO-programmering, og derved producere meget komplekse emner på en meget enkel måde. Dette øger operatørens fleksibilitet betragteligt. G-Code-funktionaliteten giver mulighed for at programmere forskellige komplekse former og operationer inden for det intuitive miljø STYLE 4 kontrolenheden tilbyder sin bruger!

For demonstration, kontakt vores produktspecialist Mogens Sørensen; Tlf: 40 24 15 18
Eller se mere på vores hjemmeside: www.kapema.dk

Kapema A/S
Vilhelmsborgvej 16A
7700 Thisted
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28151489
P nummer: 1010915240

Kontaktperson

MS
Mogens Sørensen
Produktchef
+45 40241518 ms@kapema.dk

Send til en kollega

0.062