23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Frontlåge-vaskeanlæg for store komponenter

KSN har igen sikret sig en ordre på et større kabinevaskeanlæg, denne gang af typen frontlåge. Vaskeanlægget skal vaske pumpehuse efter bearbejdning og skal installeres inden sommerferien ved en dansk pumpeproducent.

Vaskeanlægget kan håndtere 1000 kg tunge pumpehuse,  med mål op til 1.6 x 1.6 og 1.2 meter høje, og er konstrueret til heavy-duty brug. Operatøren loader/unloader pumpehusene fuldautomatisk, vha. et drevet rullebanesystem foran af vaskeanlægget.

I tråd med KSN´s designfilosofi, er vaskeanlægget opbygget med fokus på:

  • Høj grad af servicevenlighed 
  • Bygget for lang levetid samt 24/7365 drift
  • Brug af højkvalitetskomponenter.
  • Udbredt brug af clamp-koblinger ved alle rørsamlinger for enkel værktøjsfri samling/afmontering

Vaske- og tørreproces
Pumpehuset vaskes intensivt af roterende spulerør, som roteres vha. af en gearmotor. Grundfos spulepumpen leverer +500 liter vand i minuttet ved 4 bars tryk, og i kombination med dysernes sprøjtebillede, opnås der et optimalt vaskeresultat. Efter vaskeprocessen afblæses og tørres pumpehuset vha. en højtryksventilator og opvarmet luft. Tørreluften recirkuleres og tilføres løbende tør luft for at fjerne fugten. En kunststoftventilator sørger for den nødvendige udsugning under vaske- og tørreprocessens

El-styring
Elstyringen er opbygget omkring  en Siemens S7-1200 PLC, og den daglige betjening foretages på et 9" farve-operatørpanel udstyret med KSN´s intuitive brugerflade, der gør det nemt for operatøren at programmere/betjene vaskeanlægget. På operatørpanelet vises vaskeanlæggets driftsstatus samt evt. alarmer i klartekst.

Energiovervågning:
Styringen overvåger løbende og opsamler forbrugsdata på strøm, vand.

Energioptimeret:
Maskinens lukkede konstruktion og fuldisolering reducerer støjniveauet og varmetabet til et minimum.

Automatisk vandindtag:
Vandstanden i tanken overvåges af en føler, og der påfyldes automatisk vand. Tankindholdet vises i liter, og varmelegemer samt spule pumpen er sikret mod tørkørsel.

Indbygget grovfilter:
Efter vaskeprocessen filtreres vandet når det løber retur ned i vandtanken, gennem udtagelige 400 my rustfri grovfiltre.

Se mere om KSN og  vores  produkter på www.ksn.dk og læs om vores "Creating solutions together" forhold med vores kunder.

 

 

KSN Industri A/S
Bjerring Hede 12
8850 Bjerringbro
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31074517
P nummer: 1000346094

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047