23948sdkhjf

Det sker: Dansk fællesstand på norsk underleverandørmesse

Center for Underleverandører og Danmarks Ambassade i Oslo står bag en fællesstand på ONS Norway i august.
ONS Norway er en ny underleverandør-messe med særligt fokus på at skabe samarbejde og partnerskaber på tværs af hele underleverandør- og leverandørkæden til den norske offshore olie- & gasindustri.

Arrangøren af messen er ”ONS Foundation”, som ligeledes står bag den mere traditionelle ONS Messe, der i højere grad retter sig mod operatører og hoved-entreprenører indenfor offshore olie- & gasindustrien.

Betydelige fund af olie og gas i 2011 og 2012 vil igen bringe vækst i Norges olieudvinding i de kommende år med omfattende investeringer i udstyr til følge. Allerede i 2013 forventes investeringerne, at stige til 214 mia. norske kr. fra 184 mia. norske kr. i 2012. Det vil ifølge industrien føre til kapacitetsbrist, som vil kræve ekstraordinær reorganisering og udbygning af forsyningskæden.

For at hjælpe danske virksomheder med at vise sig frem overfor de norske virksomheder har Center for Underleverandører i samarbejde med Danmarks Ambassade i Oslo derfor taget initiativ til en fællesstand på ONS Norway, der finder sted i dagene 19.-21. august 2013.

I alt har CFU rådighed over 156 kvadratmeter til fællesstanden, og dem vil man udbyde i moduler af 9 kvadratmeter. For yderligere information kontakt Knud Hareskov fra Center for Underleverandører på .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094